Inte lika länge idag!

God kväll med er.

screenshotJag tänker inte sitta lika länge inatt som jag gjorde föregående natt och fixa med layouten och grafiken. Men jag tycker nog att det börjar ta sig! :) När jag är klar, då ska det liksom bara vara att byta grafik och kanske ändra färg på några få ställen. Det ska inte ta flera dagar! Och jag börjar bli nöjd som sagt. Det är fortfarande en hel del kvar, men det kommer! Dock har jag inte så himla många dagar på mig! Jag hämtade hem en demoversion på Dreamwaever, och den håller inte så många dagar! Jag känner liksom inte för att betala hundra spänn i månaden för programmet när man kanske använder den var tredje månad…

Idag blev vi hembjudna till Anders storasyster på middag. Mycket välsmakande var det! =)

Nu tänker jag faktiskt släppa datorn för kvällen. Ska väl ut och kvällskissa Xena bara.

12 Nov 2016
23:45

Skriv gärna en hälsning till mig!