Ingen bra dag idag

Hej på er.

Idag känns det inge bra! :( Jag känner mig trött och låg och hängig och allmänt blah. Mycket beror väl på dusten jag hade med försäkringskassan direkt efter att jag vaknat. Det är alltid lika roligt att ha med dem att göra. Eller inte!

Jag tror inte att det kommer att bli nån röjning i datorrummet idag. Jag orkar faktiskt inte. Får nöja mig med att hålla resten flytande, så att säga. Så får jag spara datorrummet till en dag då kraften återvänt. Så får man väl hoppas på att det inte tar allt för lång tid.

Men Robin fortsätter att chockera mig. Idag bakade han bröd! Jag fick väl visserligen kliva in och styra upp lite grann, men på det stora hela så skötte han sig bra. Men vi har konstaterat att det här med bakning inte ligger i våra gener, hahahaha  :lol:

Satt och gick igenom lite av månadens ekonomi. Det är lika spännande varje gång… Och när huvudet inte vill vara med, då är det inte lätt att få siffrorna prata ett språk som är begripligt.

Nähä, soffhäng resten av dagen då?! Netflix är min bästa vän en dag som denna…

Skriv gärna en hälsning till mig!