Idag börjar det! =)

Hej hej!

Vad varmt det var inatt! Jag vaknade vid tretiden av att jag rann iväg! Var tvungen att gå upp och öppna fönster och balkongdörr för att få lite genomdrag. Not så mysigt…

Idag börjar äventyret för min del! Det ska bli sååå najs med Gotlandsluft igen! Har längtat länge nu! :) Ska bara lägga sista handen på packningen. Ska packa om resväskan! Jag har konstaterat att jag inte behöver så mycket kläder med mig som jag har packat ner! Måste få plats med lite annat i väskan!

Magen är, tack och lov, mycket bättre nu! Så gott som bra! Ingen magknip längre! =)

Jag ska strax gå ut med hunden! Och sen ska jag städa undan alla mina saker som ligger överallt. Sen är jag genom dörren, så att säga!

Det kommer nog bli mycket på instagram under semestern…

Vi höres!

Skriv gärna en hälsning till mig!