I högsta grad motigt!

God morgon!

Idag är det i högsta grad motigt! Att gå upp tidigt har väl aldrig varit min grej precis, men idag känns det extra jobbigt! =( Ska man bita ihop och ge sig iväg eller ska man faktiskt kasta in handduken och ringa och ändra tiden? Det är ju trots allt så att jag är sjukskriven på grund av utbrändhet! (Även om jag misstänker ME/CFS) Och det känns att jag har varit igång för mycket ett tag igen! Samtidigt kan det ju vara bra om jag faktiskt kommer iväg och visar alla mina mina papper och läkarintyg och så vidare! Kanske de på AF kan tala om för FK att jag INTE KLARAR AV ETT ARBETE i dagsläget!

Äh, jag vet inte… Det är tur att jag har en timme till på mig. Kanske känns det bättre sen. Men risken är rätt stor att jag blir tröttare ju längre dagen går!

Idag har jag fått värk i armbågen igen. =( Kan bero på att jag flyttade bordet igår helt själv. Det stod ju inte mitt på mattan! En dolk i ögat för alla oss med en släng av OCD! =) Och det var ju liksom inte bara att flytta, för skiten väger ju ett ton ungefär, och hela mattan behövdes flyttas på, så först behövde jag ju få bort bord och stolar helt från mattan så jag kunde flytta på mattan och sen skulle allt tillbaka igen! Jag var genomsvettig innan jag var klar! Och idag värker det i armbågen som sagt! :/

Och jag vill ha fram min lilla julgran! Den som alltid står i hallen och blinkar med alla sina färger! Jag älskar min lilla julgran! Men den gick sönder förra året, och jag vet inte om jag kommer att få liv i den igen eller om den är gone 4 ever. Är den det så blir jag väldigt ledsen! För jag vet inte om dom finns att köpa längre… *doh*  Min har ju ett antal år på nacken…

20151128_135354

Någon som vet om och var den finns att köpa? Det behöver inte vara en exakt lika dan, men jag vill ha en som blinkar i olika färger!

Skriv gärna en hälsning till mig!