Hur är det möjligt?

Jag tillbringade ex antal timmar i Farsta idag. Jag jagade födelsedagspresenter och julklappar. Gick in i hur många affärer som helst men kommer hem med bajspåsar och en påse tuggben till Xena. Hur är det möjligt liksom? Jag har inte varit ute på en shoppingrunda på evigheter, och när jag väl lyckas ta mig iväg så kommer jag hem mer eller mindre tomhänt!  :c Jag lyckades beställa en bok Robin vill ha i alla fall. Förhoppningsvis så kommer den innan jul. Det var typ det enda som han önskade sig i födelsedagspresent. Men eftersom den inte fanns i butiken så fick jag beställa den. Och ja, man kan tycka att jag är ute i senaste laget eftersom han fyller år idag, men det har sina anledningar… Han vet att boken kommer och han fick äppelpaj och chokladpudding till middag som han ville, så han verkar rätt så nöjd. Trots allt. Och så kommer han få en peng som han kan köpa vad han vill för.

Men jag blev helt slut. Jag riktigt kände hur energin rann ur mig. Men väl hemma igen så var det ju bara att fortsätta. Fixa paj och chokladpudding och sånt. Och packa. Till Xena. För i morgon åker jag med henne till Småland. Måste gå upp skittidigt. :/ Jag hoppas bara att jag inte glömt nånting.

Robin måste ta sig upp själv i morgon. Det är ingen hemma som kan väcka honom…

Skriv gärna en hälsning till mig!