Hemma igen

Hej på er.

Ja, det var ett äventyr, och jag är helt slut nu!

Xena är nu nere i Småland, och jag saknar redan min lilla bebis!

Resan gick mer eller mindre bra. Tåget till Linköping gick som det skulle och jag satt mitt emot en kille från Wales. Han hade en stor hanhund med sig som blev väldigt intresserad av Xena.  Hon var dock inte lika intresserad utan visade en tand eller två mellan varven. Rynkade lite på näsan vid nått tillfälle också. Men jag fick tjuvöva på engelskan. =)

När vi kom fram till Linköping så var tåget jag skulle ha åkt vidare med inställt. Då blev jag aningens stressad. Det gick ersättningsbuss, men när man är på ett ställe som man aldrig varit på så kan det vara svårt att hitta. Framför allt när bussen inte går bredvid tågen. Men det gick bra och jag hittade bussen tillslut. Och allt gick bra nästan hela vägen. Ungefär 5 minuter innan det var dags att kliva av så kräktes Xena. :/

Väl framme så gick allt bra. Det var väl lite maktkamp mellan Xena och hennes mor, men det löste sig rätt så fort.

Vägen hem var också rätt så ok. Även om det var tungt att lämna Xena kvar. Men bussen blev lite sen. Den fastnade i trafiken på väg till tåget igen. Jag höll på att missa tåget. Jag fick springa en bit och tåget kom precis när jag kom upp på perrongen.

Fick dessa bilder när jag kom hem:

Det ser ut som om det är frid och fröjd i alla fall. =)

Resten av den här kvällen kommer att bli lugn. Packa för England gör jag i morgon!

20 Dec 2016
20:56

Skriv gärna en hälsning till mig!