Helg i Nixta

Hej på er.

Alltså, shit vad jag är svullen runt ögonen idag. Påsarna är av storlek IKEA-kassar! =( Det märks att det fortfarande kostar så fort jag gör nånting annat än att ligga på soffan här hemma.

Men trots allt så var det värt det, det var en underbar helg!

Vi fick upp tältet relativt snabbt. Mycket berodde på att vi var hungriga! Vi på körde räk-frossa! =)

Senare på kvällen gick vi upp och ylade av oss lite!

Dagen efter var en helt underbar dag med mer strålande sol. Att börja dagen med kaffe utomhus är så skönt. Och utsikten gjorde inte saken sämre, precis! =)

Vi tog oss en vandring runt i Nynäs. Vi gick ungefär 8 kilometer, så man kan väl säga att vi var lätt trötta i benen efter. Tur att jag hade mina värktabletter med mig!

När vi kom tillbaka till campingen var vi svettiga och trötta. Vi gick ner till vattnet och doppade fötterna. Det var inte jättevarmt precis…

Vi spelade minigolf och grillade hamburgare också! Man kan väl säga att jag var bäst på minigolfen. Bäst på att vara sämst! Jag förlorade! Hahaha

Dagen och solen tog ut sin rätt. Klockan 21 låg vi i våra sängar för natten!

På söndagen packade vi ihop relativt tidigt och åkte runt för att leta kaffebryggare och bordsspis. Marie skulle ha det till sitt tält! Inte för att vi hittade något…

Vi diskuterade lösningar för att jag ska kunna ta mig till Gotland i sommar också. Och Anders också, om han vill följa med. Marie och Micke ska åka dit, och jag vill gärna följa med. Nu har jag inte varit på Gotland på flera år, och abstinensen är skyhög! Och ett alternativ är ju att jag åker sån där skittidig båttur som bara kostar 95kr och så får jag väl sitta ute med Xena. Men jag är rädd för att det kan bli väldigt kallt.

Jag har fått lite blodad tand nu. Jag funderar på att ta upp vårt tält och ställa upp i vardagsrummet för att se att det är helt och inte något mögel i. Jag vill åka och campa i helgen igen. Fiska lite också med mitt nya, fina (rosa) fiskespö! =) Anders är dessutom ledig på fredag, så vi kan åka iväg tidigt om vi vill åka nånstans!

23 Maj 2017
12:41

Skriv gärna en hälsning till mig!