Hej November!

Jag har svårt att greppa att vi redan är inne i November! Det går så fort! :/

Det här är en av de mer stressiga månaderna för mig! Anders fyller år, jag fyller år och vi har bröllopsdag… I år firar vi tenbröllop! 10 år! Alltså, OJ! VART har tiden tagit vägen??

Igår var det Halloween. Ett tämligen nytt fenomen här i vårt land. Det ringde på dörren en gång med 2 utklädda grabbar. (Oplan och hans vän) Dessvärre så hade jag inget godis till dem… Jag försökte bjuda dem på pumpapaj, men det var inte det de ville ha, hahaha.

Som sagt så gjorde jag en pumpapaj igår. Jag tror att det blev lite för lite ägg i smeten, så den blev lite för lös. Äggen var pyttesmå, det kan ha något med saken att göra… Men det smakade gott i alla fall! Robin tyckte också det. Annorlunda, men gott! :)

Jag har också, äntligen, fått göra mammografin. Det var läskigt. Men det gjorde absolut inte så ont som jag befarade. Jag har några små cystor i högra bröstet, den som jag kände knölen i. De är helt ofarliga, och inget de gör något åt. Så det var skönt att få det bekräftat.

Man kan ju tycka att jag borde blivit lugn av det beskedet, men om sanningen ska fram så har jag legat hela helgen i panikångest! Helt absurt! Det kan bero på att jag har varit helt slut mentalt igen. Det har varit så mycket aktiviteter de senaste veckorna, så jag tog slut igen… Och så höst på det, liksom. =/

Läkaren vill att jag ska börja äta medicinen igen, den som ska hjälpa mot fibron, och jag har börjat fundera på det, om jag ska vara ärlig. Om det samtidigt kan hjälpa mot ångesten så är det ju bara bra… För även om det värsta lagt sig, så har jag fortfarande känningar mellan varven! Och panikångestattacker, det är inget jag ens önskar min värsta ovän! När man inte kan andas, det är som ett metallband runt bröstkorgen, hjärtat som slår i 190 och kallsvetten slår i vågor. Och en rädsla som man inte ens kan sätta fingret på… Helt absurt!

Vad har hänt mer sen sist?

I helgen var det 2årskalas för vår gudson. Jag har fått hjälp med matlagning och matlådor. Jag har haft första omgången städhjälp här hemma! Det var också en upplevelse! Hon som kom pratade bara spanska! Det var lite tufft att försöka kommunicera med henne… Men det var skönt att få rent på golven och rent i badrummet!

Jag har också testat en pumkinspiced latte för första gången! Det var gott. Väldigt sött, men gott!

Ja… Det var nog det. Inga jättestora händelser…

Ha det bra, så hörs vi nästa gång!

Skriv gärna en hälsning till mig!