Har jag fått migrän?

Hej på er.

Alltså, jag börjar fundera på om huvudvärken jag får mellan varven har utvecklats sig till migrän?! Igår kväll fick jag ett anfall som gjorde mig illamående. Det kan ju iofs berott på att jag smälte ett doftljus som doftar ganska starkt, men ändå! =( Det var bara att släcka ner och sova!

Annars sov jag i sängen natten till igår. Vaknade med så mycket ryggvärk och sån trötthet! Värktabletterna hjälpte inte mot det i alla fall. :( Så jag sov på soffan inatt igen. Jag somnade så pass tidigt igår kväll så jag vaknade första gången vid 5-tiden i morse. Jag somnade om igen och vaknade halv sju. Frågan är hur trött jag kommer vara i eftermiddag sen.

Robin är hos sin far nu. Där har han inte varit sen i somras, när vi var i England. Vi körde honom dit, annars vette tusan om han kommit iväg… Jag kan behöva den vilan. Även om han faktiskt inte gör så mycket väsen av sig så kan det vara skönt att inte behöva tänka på hans behov i några dagar. Även om det känns tomt och skumt när han inte är hemma! :/

Idag ska vi på artonårskalas. Det är jobbigt när ungarna blir så stora! Jag börjar mer och mer komma till insikt över att jag inte är 25 längre… =) Och eftersom jag vaknade så tidigt idag så kanske jag ska försöka sova middag en stund innan vi ska åka på kalaset!

Skriv gärna en hälsning till mig!