Har de rätt att göra så?

Alltså, igår blev jag arg igen! (Jag gillar inte det där att jag blir arg hela tiden, nu för tiden!)

Men här har jag stressat med att försöka få tag på busskort, jag ändrar om i tiderna på andra möten för att hinna till AF i tid, så har de ändrat tiden utan att informera mig om det! Men de ändrade tiden igen när jag var där så jag får träffa en person som har hand om ”människor med särskilda behov” på en gång. Dessvärre så blev det den människan som jag ”argade ur” på som jag ska få träffa då. Som jag sa till henne: vilket fint första intryck jag gav då!

Man kan säga att gårdagen blev rätt hemsk över lag. Jag var galet trött och hade så ont i kroppen – framför allt knäna – igår kväll så jag höll på att bli tokig! :(

Idag ska jag tillbaka till läkaren. Vi ska prata om mitt ”förhöjda” urat-värde. Så det blir väl ett nytt stick i armen kan jag tänka. För jag tror fortfarande inte på att jag skulle ha Gikt. Men jag tänker också ta upp det där med att jag läste på om tabletterna jag fick sist och att det står att de INTE hjälper mot fibromyalgi! Men att jag funderar på om jag ska börja med de förra tabletterna igen. Men en lägre dos och kanske ta dem på kvällen istället. Bara för att se om det blir bättre…

Skriv gärna en hälsning till mig!