Handlingar och konsekvenser…

Hej på er.

I lördags var vi hos Marie och Micke och åt räkor och annat gott som hon fixat!

Vi firade födelsedag, därav lite extra gott! =) Och så ylade vi en del! Sen helt plötsligt så var vi på ett disco-hak! Och jag dansade hela natten! Nä, men ett par timmar i alla fall! Och konsekvensen av det är att jag har ont i varenda muskel i hela kroppen! Det värker till och med i händernas muskler!!  /: Helt galet! Men det känns som om det var värt det! Att verkligen få skaka av sig lite och röra på sig! Det var så länge sen jag var på ett diskogolv. Och bra musik spelade DJn. Precis sån jag gillar att dansa till!

Men självklart så blev det en del dramatik också! Men jag tänker inte gå in på detaljer i den frågan. Inte mer än att jag blir förvånad över mig själv ibland! Jag, som blir fysiskt sjuk när folk bråkar, har på senare tid börjat kliva emellan folk som slåss! Bara för att försöka få stopp på det! Utan en minsta tanke på min egen säkerhet! Allt bara för att få stopp på bråket!

Alltså, det gäller bara när det är människor jag känner och bryr mig om! Inte om det är främlingar som slåss, då kliver jag inte mellan. Men möjligen att jag observerar läget och kollar om det behöver ringas någonstans…

Men det slutade tämligen bra i alla fall. Inga allvarligare skador nånstans…

Nåväl, nu ska jag gå ut och försöka röja upp i köket. Ser ut som ett katastrofområde där ute…

Skriv gärna en hälsning till mig!