Gott att äta

Min lilla skrutta känner sig lite deppig idag tror jag. Hon vill inte göra nånting alls. Bara ligga på soffan och tycka synd om sig själv! =) Det är helt ok, men man får ju inte glömma bort att äta också! Men hon vill liksom inte. Så jag gick till zooaffären och frågade efter råd. De rekommenderade ett foder som de hade kampanj på just nu. Jag köpte en liten påse och försökte ge henne. Hon KASTADE sig över det! Det var tydligen VÄLDIGT välsmakande! =) Skönt! Då vet jag att hon fått i sig lite mat idag.

Själva ska vi också äta välsmakande mat. Smördegsinbakad fläskfilé med champinjonsås. Och klyftpotatis. Det är mums! =)

Förövrigt så finns Jon Henrik Fjällgren på spotify redan så hans låtar går varma här hemma. Det är så stämningsfullt! =)

[hr]

[hr]

Jag vet inte om ni kan höra låtarna, men såååå fina! Jag blir lugn i kroppen. =)

Nu måste jag sätta fart med maten.

19 Maj 2014
17:34

Skriv gärna en hälsning till mig!