God afton

Nu är det kväll igen. Trött i ögat är jag också. Jag har faktiskt mått relativt ok idag. Slumrade visserligen till en stund på kvällskvisten i soffan, men det kan inte ha varit mer än 15-20 minuter.

Vi har hållit oss hemma idag. Robin också. Tyckte att det var lika så bäst att inte chansa på trafiken idag. Även om det verkar som att snöröjningen börjar komma ikapp på de lite större vägarna. På gården är det dock fortfarande mycket snö, men idag kom det post i alla fall! :)

Jag behöver lösa hund- och kattvaktsfrågan då det inte är så jättelång tid kvar innan vi ska åka till England igen. Jag bara hoppas på att det inte stormar den dagen vi ska åka! Men jag längtar! Det ska bli skönt och mysigt att åka dit igen. Och få lite bebiskramar. Max växer så fort!

Nu är det dags för sista svängen med Xena och sen är det dags för sängen. Anders sover på soffan. Det blev inte så många timmars sömn för honom natten som var. Roger var inte här förens vid 2 inatt. Och då åt vi tårta. =) Och Anders skulle ju upp igen vid 5, så jag förstår att han är trött idag!

Skriv gärna en hälsning till mig!