Gått bra! *peppar peppar*

Hej på er.

Jag har mått ok idag, trots tabletten. Den har inte hjälpt alls mot värken, men det förväntade jag mig inte heller. Jag tog ingen värktablett innan jag gick och la mig igår, och det kändes nog i ryggen inatt, och hela dagen idag, men jag måste ju få reda på om tabletten hjälper nånting över huvud taget eller om det är att kasta pengarna i sjön. (Jag är rätt övertygad om att det är det, för jag är rätt säker på att det inte är nervvärk jag lider av…)

Men jag kom inte iväg till Farsta. Jag ångrade mig idag, vilket förmodligen var tur. Att fönstershoppa brukar inte gå så bra. =)

Annars så har jag inget nytt. Jag glömde väl att nämna att min lilla skit blev 4 år igår. Jag kan inte fatta att jag har haft henne i nästan 4 år. Tiden har gått så fort!

Skriv gärna en hälsning till mig!