Förhöjt urat – Gikt?

Idag fick jag hem ett papper från läkaren på vårdcentralen. Han såg ju till att jag tömdes på blod sist jag var där. Alla prover var bra – utom ett! Uratprovet. Det var förhöjt. Så nu vill han ha det till att jag har gikt. Jag är rätt övertygad om att han har fel! Jag har INGA SOM HELST symptom som stämmer överens med gikt. Det borde vi ju veta eftersom Anders har gikt. Så nä! Om läkaren propsar på det så kommer jag propsa på nytt blodprov! För jag är rätt så övertygad om att jag INTE har gikt! Jag läste lite extra om det idag, och det finns inte en enda grej som stämmer på mig! Eller jo, möjligen sjukdoms- och feberkänslan. Men den får jag när jag är extremt trött, tillsammans med halsont och huvudvärk, inte när jag har ont! Och värken jag har är ju också direkt kopplad till hur trött jag är! Och tabletterna som jag äter nu hjälper inte nånting alls! Tvärt om så är värken mer utspridd! Ont i hela ryggen (i musklerna) i korsryggen (där jag alltid har ont) i nacke och axlar och i knäna och i fingrarna. Och höften har börjat värka igen. =(

Gikt – pffft.

27 Apr 2017
22:00

Skriv gärna en hälsning till mig!