Fixat lite på balkongen

Hej hej.

Jag har försökt att få lite trivsel på vår balkong. Balkongerna är de tråkigaste med hela lägenheten tycker jag. De är så små. Det går liksom inte att göra nånting med dem. =(

Men jag tog ut vårt barbord idag, och stolarna till, och helt plötsligt så går det att sitta 4 stycken på balkongen. Det gjorde det inte förut!

Frågan är ju bara hur pass tåligt det är mot regn… Not so much gissar jag på. Men jag vill utnyttja balkongen. Jag tycker om att äta ute och balkongen fungerar utmärkt att sitta och äta på. Men jag tycker att när de gjorde fasadrenoveringen så hade de kunnat göra balkongerna lite större! Vi fick 20 cm till , men de satte ett jäkla räcke som tog bort de extra 20 centimeterna

Jag saknar min balkong jag hade i Flempan… Jag kan tänka mig att flytta tillbaka dit, bara för balkongen skull!

Skriv gärna en hälsning till mig!