Får nog tänka om lite…

Hej på er!

Jag får nog tänka om lite när det gäller min packning till Gotland! Marie sa att jag bara får ha en resväska med mig, men det är omöjligt!! Finns inte på världskartan att jag får plats med allt i den! Hehe. Så vad ska jag strunta i att ta med mig? Datorn? Kläder? Kameran? Knepigt är det i alla fall att få rätt saker med sig…

Annars så är nog magen på bättringsvägen, men den är fortfarande strulig. Inga riktiga kramper längre, men småkänningar ibland. Läkaren trodde att det var någon bakterie jag fått, men han dunkade på mina njurar och klämde på magen, men det var inget som gav några större reaktioner hos mig. Inte värre än vanligt det vill säga. Jag har aldrig varit förtjust i att någon klämmer på min mage, för jag har alltid tyckt att det gör ont och är obehagligt. :( Han tyckte att jag skulle avvakta några dagar till innan det var dags att bli orolig… Men jag vill inte vara dålig i magen när jag ska på semester!! Men förhoppningsvis är jag bra då! Det är som sagt något bättre nu.

Annars så är jag fortsatt sjukskriven till början på september… Men han hade inte fått svar från smärtkliniken än om utredningen på min fibro. Och det är märkligt! Läkaren där skulle skicka det senast dagen efter jag var där, och det är två veckor sen nu!

Jaja. Får se vad som händer. Jag fick brev igår från AF. Jag ska vara där den 10e augusti och träffa arbetspsykologen för att gå igenom mina möjligheter på arbetsmarknaden… Då kan det ju vara bra att ha utredningen på fibro´n också…

Men det är bara 4 dagar kvar… =)

Skriv gärna en hälsning till mig!