15 Dec 2016

En vecka kvar!

Nu är det bara en vecka kvar tills vi åker. Jag längtar som fasen! Och så sitter jag och planerar för julklappar. Jag tror att jag har hittat en julklapp som jag tänker köpa i alla fall! =) Framsteg! Bara resten kvar…

inatt hade jag galet svårt att somna. Jag var så trött så jag knappt hängde ihop, men ändå så låg jag och vred och vände på mig ett bra tag. Galet jobbigt! :/

Idag ska jag till läkaren igen. Så får vi se vart vi tar vägen nu! Och jag lär väl få reda på om remissen från Gottfries har kommit tillbaka eller om den är godkänd. Personligen så tror jag att den har kommit tillbaka då det inte är en grundutredning gjord. Men jag får väl se.

Jag gick precis in på både Gottfries och stora sköndal och fick angenäma upplysningar. Remisstoppet är borta på stora sköndal, men väntetiden är lång. Gottfriesmottagningen öppnar en privat mottagning där man själv kan ansöka om att få komma dit. Så det kanske finns hopp i alla fall. Åtminstone om att få bli utredd. Jag menar; så sent som idag vaknade jag med halsont, ont i kroppen, kall om händer, trött, trött, trött och så vidare. Nått fel är det, och jag vill veta vad det är!

Men om en vecka åker vi till England, och det ska bli skönt!  *heart*

Om Karin Ringh

Hej på dig. Jag som driver denna blogg heter Karin. Jag är gift, har tre barn, tre bonusbarn, två bonusbarnbarn (snart tre), två katter och en hund. Och väldigt många dammråttor. Jag använder bloggen som en dagbok för mig själv, men du är välkommen att läsa den. Uppmuntrande tillrop uppskattas också mellan varven. ;) Vill du veta mer om mig så kan du läsa här!

Skriv till mig
XHTML: Dessa taggar kan användas: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

:-) :-( :-D :-zZz :-/ :-? x_x :-, *evil* *dizzy* *bounce* *brb* *colors* *love* *lolpoke* *ohno* *back* *please* *poke* *shock* ,:- *warn* *wave* *wink* :) :( :D 0:) :zZz :/ o.O x: ^^ :, *devil* *frustrated* :* :s 8) B) :c C:) :b :lol: ,: ./ :- :.( (: :O ^^O :x ;) *inlove* /: =) ^.^ =b =, =( =D =zZz =/ O.o x=x *sneaky* *doh* =* =.= *heart* =.( (; *s-love* *mad* ^^] =] ^^b