En vecka kvar!

Nu är det bara en vecka kvar tills vi åker. Jag längtar som fasen! Och så sitter jag och planerar för julklappar. Jag tror att jag har hittat en julklapp som jag tänker köpa i alla fall! =) Framsteg! Bara resten kvar…

inatt hade jag galet svårt att somna. Jag var så trött så jag knappt hängde ihop, men ändå så låg jag och vred och vände på mig ett bra tag. Galet jobbigt! :/

Idag ska jag till läkaren igen. Så får vi se vart vi tar vägen nu! Och jag lär väl få reda på om remissen från Gottfries har kommit tillbaka eller om den är godkänd. Personligen så tror jag att den har kommit tillbaka då det inte är en grundutredning gjord. Men jag får väl se.

Jag gick precis in på både Gottfries och stora sköndal och fick angenäma upplysningar. Remisstoppet är borta på stora sköndal, men väntetiden är lång. Gottfriesmottagningen öppnar en privat mottagning där man själv kan ansöka om att få komma dit. Så det kanske finns hopp i alla fall. Åtminstone om att få bli utredd. Jag menar; så sent som idag vaknade jag med halsont, ont i kroppen, kall om händer, trött, trött, trött och så vidare. Nått fel är det, och jag vill veta vad det är!

Men om en vecka åker vi till England, och det ska bli skönt!  *heart*

Skriv gärna en hälsning till mig!