En strykning från listan

Nu sitter jag i studion och ska äta lunch. Har precis kommit hit efter att varit på neuro-mottagningen.

Vi gick igenom punkter för kriterier för ADHD idag, och visst, det finns vissa drag, men jag uppfyller inte kriterierna för det. Så det kan vi stryka från listan. Det är inte det jag trott heller så… =) Hon vill fortfarande inte uttala sig i frågan om autism/asperger, men vi får väl se.

Men en sak funderade jag på. Medans jag satt där och svarade på diverse frågor så började de banka i väggarna i rummet bredvid. Mycket störande. Varför var de tvungna att banka just då? Borde de inte kolla om det är så att rummet intill är upptaget eller så? Jag kände hur min konsekration försvann och hur jag blev irriterad. Även om jag skrattade bort det.

Men hon trodde att vi skulle vara klara med utredningen före jul. Så vi får väl se…

Skriv gärna en hälsning till mig!