En ”sån” dag igen…

Hej på er!

Igår var det en ”sån” dag igen. En sån då jag spenderade större delen av dagen med att stirra på insidan av mina ögonlock. En sån dag då kroppen upplevde det som skitjobbigt att befinna sig i sittande läge! Då jag hade skitont! Fast bara i armbågen! Men den gjorde så ont så jag inte ens kunde lägga fingret på utan att det värkte i huden! =( Så jag knaprade värktabletter och sov.

Men Anders lovade bort oss på eftermiddagen igår. Till Tommy. Vi skulle komma ner och äta tårta. Som slutade med en grillning. Och både tårta och glass. Sen åkte Anders med Tommy och David på bio, men jag orkade inte. Jag var helt slut! Gick hem med Xena och titta på Netflix istället. Hittade en serie som handlade om en tjej som kom från USA till en ö utanför England och blev kompis med en traumatiserad häst. En mysig serie. 20 minutersavsnitt. Tog hela säsongen på en gång. =) Sen somnade jag som ett litet barn igen, och sov gott till morgonen idag. Och nu känns det faktiskt bättre. Värken i armbågen är bättre och tröttheten är bättre!

Men jag är lite rädd för att få såna ”skov-dagar” när vi är på Gotland. Jag vill ju inte behöva kasta bort värdefulla dagar på att ligga och vara död! Framförallt eftersom de dagarna kan bli fler än en! :(

Får se vad jag gör idag. Jag behöver lära mig att ta det ganska lugnt även de dagar då jag mår bra, för att inte få så många såna ”skov-dagar”.

Skriv gärna en hälsning till mig!