17 Feb 2016

En rätt så skön promenad

17 Feb 2016

14:42

A-L släpade ut mig på en promenad runt halva Skogås med hundarna. Xena var bara måttligt road över att behöva gå ut igen, vi hade ju nästan nyss kommit hem som det var. Och skitfånig är hon så fort det inte är ”kända” rutter vi går. Stressad och nervös… Ändå har hon gått den rundan många gånger.

Hon är precis som ett barn som ville att jag skulle bära henne mellan varven. Men där går ändå gränsen! =)

Konstaterade att ”inlands-isen” fortfarande ligger tjock. Det är långt kvar till våren… *suckar*

Nu är jag ju helt slut efter den rundan! Nästan så jag behöver gå och lägga mig och vila en stund…

Om Karin Ringh

Hej på dig. Jag som driver denna blogg heter Karin. Jag är gift, har tre barn, tre bonusbarn, två bonusbarnbarn (snart tre), två katter och en hund. Och väldigt många dammråttor. Jag använder bloggen som en dagbok för mig själv, men du är välkommen att läsa den. Uppmuntrande tillrop uppskattas också mellan varven. ;) Vill du veta mer om mig så kan du läsa här!

Skriv till mig
XHTML: Dessa taggar kan användas: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

:-) :-( :-D :-zZz :-/ :-? x_x :-, *evil* *dizzy* *bounce* *brb* *colors* *love* *lolpoke* *ohno* *back* *please* *poke* *shock* ,:- *warn* *wave* *wink* :) :( :D 0:) :zZz :/ o.O x: ^^ :, *devil* *frustrated* :* :s 8) B) :c C:) :b :lol: ,: ./ :- :.( (: :O ^^O :x ;) *inlove* /: =) ^.^ =b =, =( =D =zZz =/ O.o x=x *sneaky* *doh* =* =.= *heart* =.( (; *s-love* *mad* ^^] =] ^^b