En lagom tuff natt!

God morgon!

Jag har haft en lagom jobbig natt inatt. Jag sov på soffan igen, men jag har vaknat ungefär en gång i timmen hela natten. Om inte oftare! =( En gång vaknade jag av att jag hade rullat runt på magen. Jag låg ju uppenbarligen inte bra så och hade så ont i ryggen så jag höll på att börja grina!  *frustrated* Säkert 3-4 gånger har jag vaknat av att Lucas stirrat på mig, och 2 gånger vaknade jag av att han hoppade upp på mig! (Så alltså har jag nog vaknat oftare än en gång i timmen när jag tänker efter!) Nu sitter jag här med grustag i vardera öga. Men jag gav upp det där med att försöka sova längre! Fryser gör jag också!  *doh*

Det blir nog till att göra så lite som möjligt idag. Jag känner att jag har gjort det jag kan nu. Typ.

Från det ena till det andra; vi har väntat på ett paket i ca 1,5 månader. Det paketet innehåller några telefonladdare och en liten grej till Robin. Det fastnade i tullen, men i förrgår så ramlade avin ner i brevlådan. Glad för det så gick ner för att hämta ut paketet, men fick veta att det skulle kosta 260 kronor att hämta ut! Bara för att det fastnade i tullen! BAJS! För några sladdar, liksom?! Det var ju bara att gå hem igen med outrättat resultat.

Nu vill jag ha kaffe, men både mjölken och grädden är slut! Och eftersom jag fryser så vill jag inte lämna täcket. Ytterligare bajs!

Skriv gärna en hälsning till mig!