En fungerande diskmaskin igen

Äntligen har en kille varit här och fixat diskmaskinen åt oss! Han var ju här för ett par veckor sen och bytte vattenpumpen, men efter det så läten fortfarande (fast annorlunda) och disken blev inte ren. Det blev den i alla fall innan. Idag var han äntligen här. Så jag slipper diska för hand längre! Jag AVSKYR att diska!! Men det är jag som fått göra det mest under den här tiden… *muttrar* Det var en period som jag strejkade, men det var INGEN som uppfattade piken! Disken växte sig väldigt hög…

Jaja, nu fungerar den igen, och jag hoppas på att den inte går sönder på lååååång tid!

Jag höll på att glömma bort att fota björken idag. Jag kom på det lagom när solen var på väg ner. Men det gjorde inte så mycket. Det var ”the golden hour”! =)

Skriv gärna en hälsning till mig!