En dag – Ett äventyr!

Jag är hemma, äntligen. Alltså, det var helt galet där ute!! Snön ligger meterdjup på sina håll. Åtminstone känns det som det! ^^

Jag tog mig till Aspergercentret idag. Jag hade inga betänkligheter mot att ge mig iväg. Gav mig iväg i GOD tid, för förseningar räknade jag med! Kom till Farsta strand. Där fick jag ta tunnelbanan till Skanstull, för pendeln fastnade där. Det var tydligen ett tåg som spårat ur vid Älvsjö. Jag kom fram i tid i alla fall. Frös inte ens, hade tagit på mig kläder som passat för en tur till polcirkeln tror jag.

Hemresan å andra sidan var annat. Var osäker på om det gick buss, så jag pulsade i snön tillbaka till Skanstull. Hade tur att tunnelbanan till Farsta kom precis när jag kom fram till t-banan. Men var korkad som tänkte att pendeln fortfarande stod still, för enligt SLs sida så stod de stilla. Jag hoppade av i Farsta centrum. Såg att det var aaaaaaningens mycket snö på bussterminalen, men tänkte att äsh, jag går och äter. Tittar lite i affärerna också.

Sen inser jag att det inte går några bussar… Jaja, det är väl inte hela världen. Åker väl till Farsta strand igen. Det blev en låååång väntan på tunnelbanan, men den kom tillslut. Pulsade mig fram till pendeln. Fick väl vänta i 10 minuter sen kom pendeln. Men jag var hemma strax före 15.30. Mötet i stan slutade 12…

Nu tänker jag inte gå ut nåt mer denna vinter! Eller i alla fall inte förens tidigast på fredag!

Nu ska jag hitta på någon middag innan jag börjar jobba 18.00.

Snö på fönsterblecket

Skriv gärna en hälsning till mig!