22 Feb 2017

En bra dag

God morgon.

Igår hade jag en väldigt bra dag. Jag mådde jättebra! Det kan vara så att helgens totala vila gav resultat! =) Men igår, när jag mådde så pass bra, så tog jag bussen till Farsta. Och gick runt i ett par timmar. Jag tänkte att det var en bra dag att göra det på. För förhoppningsvis så gav den nya värktabletten jag fått ett sånt bra resultat! När jag kom hem var jag lagom trött. Alltså vanligt trött, inte utmattad. Jättebra! =)

Idag vaknade jag med halsont. Och ser suddigt. Och inte helt ok. Väldigt trött är jag också. :/ Kall om händerna och ont i knäna…

Jag måste alltså lära mig att verkligen hushålla med energin! Om jag har en bra dag, då MÅSTE jag hålla mig i skinnet! Det blir helt enkelt så att jag inte kan åka till Farsta, bara för att jag vill… *suckar*

Jaja. Jag har hittat en ny hobby! En som jag faktiskt kan utveckla här hemma. Som inte suger massa energi!

Mer om det sen!

Om Karin Ringh

Hej på dig. Jag som driver denna blogg heter Karin. Jag är gift, har tre barn, tre bonusbarn, två bonusbarnbarn (snart tre), två katter och en hund. Och väldigt många dammråttor. Jag använder bloggen som en dagbok för mig själv, men du är välkommen att läsa den. Uppmuntrande tillrop uppskattas också mellan varven. ;) Vill du veta mer om mig så kan du läsa här!

Skriv till mig
XHTML: Dessa taggar kan användas: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

:-) :-( :-D :-zZz :-/ :-? x_x :-, *evil* *dizzy* *bounce* *brb* *colors* *love* *lolpoke* *ohno* *back* *please* *poke* *shock* ,:- *warn* *wave* *wink* :) :( :D 0:) :zZz :/ o.O x: ^^ :, *devil* *frustrated* :* :s 8) B) :c C:) :b :lol: ,: ./ :- :.( (: :O ^^O :x ;) *inlove* /: =) ^.^ =b =, =( =D =zZz =/ O.o x=x *sneaky* *doh* =* =.= *heart* =.( (; *s-love* *mad* ^^] =] ^^b