Det var inte igår!

andra adventHej på er.

Amen shit vad jag har sovit! Klockan är ju hundra och jag vaknade kanske för 30 minuter sen. Det var rätt skönt, men nu är jag lite bekymrad över hur jag ska kunna sova inatt! :/ Vi skulle ju haft tvättstugan idag. Men tiden började klockan 12. Så det sket sig.

Robin är sjuk! Det var också hur länge sen som helst. Han ligger med över 39 graders feber. Han har nog inga problem med att sova inatt sen. Och vi som skulle baka pepparkakor och göra knäck idag. Det får nog vänta tills han är frisk igen.

Enda nackdelen med att sova så länge, det är att man blir lite mosig. Nu var vi hemma rätt sent inatt, vi var ju hos Marie och Micke och badade bubbelpool och åt gott och drack gott. Vi var hemma vid 2-tiden, och jag somnade väl kanske vid 3. Men 10 timmars sömn… Det var skönt! Men som sagt så gäller det att jag kan sova inatt igen.

Jag måste nog ta mig till Farsta idag. Jag har för mig att deras apotek har öppet idag. Jag behöver köpa alvedon till Robin för att få ner febern med. Och så funderar jag på att köpa mig en fotoram. Jag skrev ut en bild igår som jag vill få upp på väggen rätt omgående.

Skriv gärna en hälsning till mig!