Det slog mig precis!

Jag sitter och tittar på Google Maps. Jag tittar på hur det ser ut på Kneippyn så jag har en hum om läget där. Jag har alltid varit sån, vill gärna veta i förväg vad jag har att vänta mig. Det måste bero på Aspergern… Alltså, jag gillar överraskningar, men under kontrollerade former… =)

Men hur som helst så slog det mig! Det är bara några dagar kvar innan jag får inandas Gotlandsluften igen! :) *längtar som en tok* Och idag tänker jag börja packa lite smått! Sånt som jag vet att jag ska ha med mig, som jag inte kommer använda innan dess. Så jag inte behöver stå med allt 5 minuter innan det är dags att åka! Och tvättmaskinen lär ju få gå för fullt nu några dagar framåt. Funderar på att ställa ut torken på balkongen och hoppas på att kläderna torkar lite snabbare!

Men det är nära nu! Bara 5 dagar kvar! Eller för mig börjar väl äventyret redan på söndag eftersom jag kommer övernatta hos familjen Wagenius. Båten går tidigt på morgonen. Kan vara bra om all packning är i bilen så det bara är att sätta sig och åka! =)

Men idag ska jag tillbaka till läkaren. Jag misstänker att det är nytt blodprov som gäller, och så tror jag vi kommer att diskutera min fibromyalgi som jag nu vet att jag har. Jag kommer nog även ta upp magvärken som jag gått med sen i söndagskväll. Det är något bättre, men jag har fortfarande ont…

28 Jun 2017
11:30

Skriv gärna en hälsning till mig!