Det här med att ta tag i problem

Hej igen. 

Ja, så mycket för en lugn dag!! Jag har tagit tag i massa problem. Jag har ringt till domstolen för att höra hur det går med min överklagan. Inte för att jag blev så väldigt mycket klokare av det, jag fick veta att de inte behövde ha in mer ifrån mig eller FK, och att de går igenom ärendet nu. Det ligger i slutfasen, så de ska väl egentligen bara fatta ett beslut också. Så inom en månad borde jag ha fått beslutet. Det är bara att hålla tummarna på att det blir ett positivt beslut för min del!

Jag har också fixat en annan grej. Det får jag också hoppas på att det ger ett positivt resultat, för i långa loppet så skulle det underlätta för vår ekonomi väldigt mycket! Jag är less på att vara i den situation vi är i! Jag har också drömmar, om man säger så… Även om det inte är så troligt att mina drömmar kommer att kunna uppfyllas…

18 Apr 2017
11:39

Skriv gärna en hälsning till mig!