18 Apr 2017

Det här med att ta tag i problem

18 Apr 2017

11:39

Hej igen. 

Ja, så mycket för en lugn dag!! Jag har tagit tag i massa problem. Jag har ringt till domstolen för att höra hur det går med min överklagan. Inte för att jag blev så väldigt mycket klokare av det, jag fick veta att de inte behövde ha in mer ifrån mig eller FK, och att de går igenom ärendet nu. Det ligger i slutfasen, så de ska väl egentligen bara fatta ett beslut också. Så inom en månad borde jag ha fått beslutet. Det är bara att hålla tummarna på att det blir ett positivt beslut för min del!

Jag har också fixat en annan grej. Det får jag också hoppas på att det ger ett positivt resultat, för i långa loppet så skulle det underlätta för vår ekonomi väldigt mycket! Jag är less på att vara i den situation vi är i! Jag har också drömmar, om man säger så… Även om det inte är så troligt att mina drömmar kommer att kunna uppfyllas…

Om Karin Ringh

Hej på dig. Jag som driver denna blogg heter Karin. Jag är gift, har tre barn, tre bonusbarn, två bonusbarnbarn (snart tre), två katter och en hund. Och väldigt många dammråttor. Jag använder bloggen som en dagbok för mig själv, men du är välkommen att läsa den. Uppmuntrande tillrop uppskattas också mellan varven. ;) Vill du veta mer om mig så kan du läsa här!

Skriv till mig
XHTML: Dessa taggar kan användas: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

:-) :-( :-D :-zZz :-/ :-? x_x :-, *evil* *dizzy* *bounce* *brb* *colors* *love* *lolpoke* *ohno* *back* *please* *poke* *shock* ,:- *warn* *wave* *wink* :) :( :D 0:) :zZz :/ o.O x: ^^ :, *devil* *frustrated* :* :s 8) B) :c C:) :b :lol: ,: ./ :- :.( (: :O ^^O :x ;) *inlove* /: =) ^.^ =b =, =( =D =zZz =/ O.o x=x *sneaky* *doh* =* =.= *heart* =.( (; *s-love* *mad* ^^] =] ^^b