11 Jan 2017

Det blåser visst lite…

Hej på er.

Det verkar som om det blåser en del ute. Det känns som om det finns risk för att blåsa bort om man går ut! Men ut måste jag ju!

På fredag ska jag till Habiliteringen. Jag ska träffa arbetsterapeuten igen. Får se vad hon kan hjälpa mig med. Om det finns något mer, det vill säga! Det jag vill ha hjälp med, det är ju att få till basutredningen för ME. Vårdventralen vägrar ju göra den. Om min remiss inte blir godtagen för att vc inte gjort utredningen ordentligt, då blir jag fan arg!

Och på tal om fredag. Då är det den 13e. Men man kan ju tycka att vi hade vårt skit i fredags som var, när vi kom hem från England med allt som strulade för oss då…

Det är satan vad det blåser ute…

Om Karin Ringh

Hej på dig. Jag som driver denna blogg heter Karin. Jag är gift, har tre barn, tre bonusbarn, två bonusbarnbarn (snart tre), två katter och en hund. Och väldigt många dammråttor. Jag använder bloggen som en dagbok för mig själv, men du är välkommen att läsa den. Uppmuntrande tillrop uppskattas också mellan varven. ;) Vill du veta mer om mig så kan du läsa här!

Skriv till mig
XHTML: Dessa taggar kan användas: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

:-) :-( :-D :-zZz :-/ :-? x_x :-, *evil* *dizzy* *bounce* *brb* *colors* *love* *lolpoke* *ohno* *back* *please* *poke* *shock* ,:- *warn* *wave* *wink* :) :( :D 0:) :zZz :/ o.O x: ^^ :, *devil* *frustrated* :* :s 8) B) :c C:) :b :lol: ,: ./ :- :.( (: :O ^^O :x ;) *inlove* /: =) ^.^ =b =, =( =D =zZz =/ O.o x=x *sneaky* *doh* =* =.= *heart* =.( (; *s-love* *mad* ^^] =] ^^b