Denna vecka kör vi vila!

Hej igen!

Jag försöker komma på något att skriva om… Men det står ganska still i huvudet! Jag skulle ju börja nu med att försöka ”komma igång” med mitt liv igen, men jag är för slut för det! Det jag ska börja med är kanske att komma rätt i dygnsrytmen igen. Jag är vaken på tok för sent och sover alldeles för länge på dagarna! Det blir nog det jag satsar på denna vecka!

Jag funderar på att skriva inlägg om Asperger och vad det innebär för mig och om fibromyalgi och vad det innebär för mig! Men det får bli en annan gång!

Idag ska jag tillbaka till kuratorn. Jag har inte varit där sen före jul. Det känns skönt. Jag har lite att prata om idag…  Elsies bortgång och hur jag hanterar det och så…

Och till min pappa och mina systrar: Även om jag inte ringer så tänker jag dagligen på er och finns hos er i mina tankar!

Skriv gärna en hälsning till mig!