12 Maj 2017

Blir lite svettig!

Usch, jag sitter och går igenom denna månads utgifter och jag blir fan svettig! Dels kommer mina läkarbesök kosta mig 750 spänn denna månad och dessutom så kommer bilskatten! DEN är inte rolig! =(

Men våra elräkningar har gått ner drastiskt, det är jäkligt skönt! =) Men det tar tid att komma ikapp…

Framförallt eftersom att jag idag fått brev från FK på min andra överklagan till dem där de åter igen ger mig avslag. Så nu är frågan, ska jag överklaga den till länsrätten också eller ska jag helt enkelt ge upp och ge min ut på marknaden igen och riskera en krasch till? Och under tiden göra utredningar på vad det är som är fel på mig?! För värken ÄR inte inbillad! Och inte tröttheten heller! Den som uppstår vid stressiga situationer och för mycket aktiviteter. Den som tar flera dagar att komma över.

Men frågan är: vad vill jag jobba med? Vad KAN jag jobba med?

Ibland får jag sån ångest så jag bara vill försvinna...

Om Karin Ringh

Hej på dig. Jag som driver denna blogg heter Karin. Jag är gift, har tre barn, tre bonusbarn, två bonusbarnbarn (snart tre), två katter och en hund. Och väldigt många dammråttor. Jag använder bloggen som en dagbok för mig själv, men du är välkommen att läsa den. Uppmuntrande tillrop uppskattas också mellan varven. ;) Vill du veta mer om mig så kan du läsa här!

Skriv till mig
XHTML: Dessa taggar kan användas: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

:-) :-( :-D :-zZz :-/ :-? x_x :-, *evil* *dizzy* *bounce* *brb* *colors* *love* *lolpoke* *ohno* *back* *please* *poke* *shock* ,:- *warn* *wave* *wink* :) :( :D 0:) :zZz :/ o.O x: ^^ :, *devil* *frustrated* :* :s 8) B) :c C:) :b :lol: ,: ./ :- :.( (: :O ^^O :x ;) *inlove* /: =) ^.^ =b =, =( =D =zZz =/ O.o x=x *sneaky* *doh* =* =.= *heart* =.( (; *s-love* *mad* ^^] =] ^^b