Båttur med efterföljande karaoke för mig! Och tankar om kameror!

Hej på er!

Idag känner jag mig lätt sliten!! Men det är det nog värt den här gången! =) Det har varit en väldigt trevlig helg! En 24-timmars med Marie men en del skratt och massa prat och dricka! När vi klev i land så plockade Anders upp och och vi lämnade av Marie hemma innan jag och Anders åkte till Robban som hade födelsedagskalas. Men sen åkte vi vidare till Wikis i Brandbergen så jag fick yla av mig lite mer! Visserligen var det karaoke på båten där jag och Marie var själva på varvet, men som det känns nu så kan jag liksom inte sjunga tillräckligt mycket! Jag har fått tillbaka glädjen över sång och musik och vill sjunga hela dagen lång!

Jag har lite bilder från båten, men min mobil dog i vanlig ordning. Jag behöver verkligen ett nytt batteri till den! Och så glömde jag ta med min powerbank på båten… Men bildbomb i alla fall:

Väntar på att få kliva på båten!

Vår buffé vi fixade oss själva! Alla kategorier inräknat! =)

Vi hade väl knappast varit oss, om vi inte hamnat på karaoken! Och vi sopade golvet med alla andra som sjöng! Och det var totalt…. 0 stycken!! =)

Panetoz var kvällens underhållning! Alltså, jag är inte jätteförtjust i dem, men satan vilket röj de kan dra igång! =) Även jag stod och hoppade och dansade! =)

Där dog min telefon, så det blev inga mer bilder för min del. Men det blev en tur upp på discot där det var så jäkla trångt så jag fick panik säkert 20 gånger!

Marie drog på sig alla drägg som fanns på dansgolvet också! Bara nysvenskar! Och som betedde sig så vidrigt! USCH!

Vi kom i säng vid 5 på morgonen och jag är förvånad över att jag klarade av att vara uppe så sent! Dessutom så kändes det inte som att klockan var så mycket, det kändes som om den var typ… 2?!

Dagen efter så var vi med på frågesporten. Och tro´t eller ej, men jag kom på andra plats!! =) Vann en liten flaska skumpa, en liten flaska rödvin (som Marie fick då jag inte dricker rött vin!) och ett paket med Geishachoklad! =) Yeay! Bara det att jag hamnade på prispallen var helt fantastiskt! =)


Mer underhållning blev det också, och det gick i Mello-anda! Väldigt bra var det!

Och mer dricka blev det!

Där dog min mobil igen så det blev inga fler bilder! =(

Iom att mobilen dog hela tiden för mig under resan och jag inte kunde fota som jag ville så har jag idag tagit ett beslut! Jag tänker sälja hela min kamerautrustning som jag har och köpa en mindre kamera. En som är bättre lämpad för bloggning och Vloggning, men ändå är så pass bra att den faktiskt går under kategori ”pro”. Jag ska bara ta min utrustning och ta mig in till en butik och se om jag kan få den värderad. Så får vi se om jag säljer den på plats eller om jag lägger ut det på blocket, men jag ska sälja den! Och köpa den lilla kameran som får plats i handväskan när man är på äventyr. Den kameran jag kikar på har utbytbart objektiv och jag kan få riktigt fina objektiv till den kameran också som inte väger satan! Dessutom är kameran i sig så jäkla snygg! Dom har tängt till när det gäller designen. Den ser ut som en retro, men jag får ändå känslan av bling och lyx!

När jag har tagit min canon och objektiv till England så är det i stort sett vikten på vad man får ha i handbagaget, och jag ORKAR inte släpa runt på den kameran längre! Och eftersom jag har beslutat mig för att jag inte ska syssla med professionell fotografering längre så tror jag att det här är ett väldigt klokt beslut! Kameran jag tittat ut är mycket mer lämpad för den typ av fotografering jag vill göra! Men jag kan fortfarande fotografera porträtt och sånt med den! Jag kan fota i raw och med manuella inställningar, men jag kan också ha färdiga inställningar och effekter i kameran. Och skicka till telefonen eller datorn via wifi och ha trådlös anslutning så jag kan ta bilder från datorn eller telefonen!

Så nu är jag så där ivrig igen. Jag vill ju veta vad jag kan få för min utrustning! Och jag vill veta om pengarna jag får kommer att räcka till det jag vill köpa till den nya kameran.

Jag tror att det här är så rätt beslut för mig i dagsläget! =)

Skriv gärna en hälsning till mig!