Barnkalas och gravsättning

Hej på er.

Shit vad jag är trött på vintern. Jag vill få lite värme och sol nu. Tröttheten ligger som en dyna över mig! =(

I söndags åkte vi hur som helst ner till Vara. En dryg biltur på 5 timmar – enkel resa. För att fira Elika som fyllde tre år. Det var trevligt på alla sätt, men ryggen uppskattar det inte lika mycket… =)

Det bjöds på god mat och på tårta och vi var propptjocka när vi åkte hem igen! Men på vägen hem så hade det börjat snöa och blåsa och det var nästan så jag trodde vi skulle blåsa av vägen några gånger. Men vi kom hem till slut.

Igår var det gravsättning för Elsie. Och solen sken den stunden i alla fall. Vi gick först in i kapellet, och det var ett väldigt fint kapell.

Sen gick vi ut och pappa la ner urnan i marken… Det var jobbigt att se… Och vi grät väl alla en skvätt igen.

Efter det så åkte vi till sjukhuset för att hälsa på Anders pappa.

Han skulle/ska opereras idag. Jag har inte hört nåt än, men han borde vara klar vid det här laget. Anders är där nu och han skulle höra av sig när han vet hur det gått.

Annars så tänker jag inte gör ett smack idag. Jag är såååå trött och har väldigt ont i ryggen. Det finns väl en del måsten och borden som hänger över mig, men det får nog vänta en stund…

Skriv gärna en hälsning till mig!