Avlslappnande metoder är A och O

Hej hej.

Det känns att jag varit i farten igen! Kallsvettig, sjukdomskänslor och svårt att fokusera både blick och hjärna! Och idag är det 1-års kalas för vår gudson!  *s-love*  Man kan säga att det är tur att jag inte har så mycket i veckan. Jag ska gå med David till tandläkaren på torsdag. Sen är det inget mer förns till nästa helg. Då är det halloweenfest. *pustar*

Middagen igår var trevlig. Men det var svårt att koncentrera sig på nåt specifikt. Och vägen in var hemsk! Det var så mycket folk på pendeln och det var trångt. Jag är bara glad över att jag fick sittplats ändå, för jag hade inte grejat att stå hela vägen! När jag klev av pendeln så var jag så skakig i benen så jag trodde jag skulle ramla ihop. :/ Men jag har en app på telefonen som är till bra hjälp. Eftersom jag inte riktigt grejar med musik så blir det svårt att skärma av allt ljud som uppstår när det är så där mycket folk omkring mig, men den appen spelar olika ljud som jag själv kan välja. Så lugna, avkopplande musiksnuttar blandat med fågelkvitter och vindasus gör att jag lättare kan slappna av. Och igår hittade jag en kombination av läten som gjorde att jag kände att det hade varit väldigt skönt med ett bubbelbad, tända ljus och ett glas bubbel till det. Kanske något för kvällen när vi är hemma igen från kalaset. Om jag orkar det vill säga. Risken är nog överhängande att jag slocknar i samma sekund som vi är hemma igen…

xw-nac3-k_regMen hur som helst. Jag blev så förtjust i den musiken jag hittade igår, så jag ville få ut den i högtalare. Och jag har en extern högtalare som jag har haft sen jag hade iphone och inte använt sen jag skaffade samsung, och jag grubblade på om den inte gick att använda via blåtand. Och det gjorde det! Så nu kan jag ha truddelutter i sovrummet utan att behöva ha hörlurar eller bajsljud via telefonen. Fett najs faktiskt! =)

Men nu ska jag bara ligga på soffan och göra ingenting till det är dags för att ta sig in i duschen innan vi ska åka iväg och kela med Puffen!

Skriv gärna en hälsning till mig!