Att lära sig nya saker…

Den där känslan när det trillar ner en pollett och hela tillvaron ser ut att bli ljusare, den är ganska skön! =) Igår hittade jag en funktion i kameran som gjorde att vitbalansen blev såååå mycket enklare att få ”rätt”! Det är något som jag verkligen saknat i gamla kameran! Eller den kanske fanns, bara att jag inte visste om den. Min nya kamera talade om för mig vad jag skulle göra. Så enkelt!

Och så undrar jag varför man envisats med att springa med en stor och otymplig jäkla kamera för! Jag är så himla nöjd med bytet, jag kan nog inte säga det tillräckligt många gånger! Jag tycker att bilderna blir minst lika bra med min Olympus PEN E-PL8 som med Canon D5 IIan. Den är bara så mycket lättare och mindre att släpa runt på! Och med Sigma Art-gluggen så blir det finfint! Den har dock liiiite för lång närgräns, men objektivet som följde med kameran är inte så pjåkigt det heller! =)

Så alla ni som funderar på att skaffa en systemkamera; go 4 Olympuskameran! Den har alla funktioner som Canon eller Nikon and some more! En riktigt trevlig kamera att ”växa” med!

Hör du det, Tommy!!

Skriv gärna en hälsning till mig!