Är det bara jag eller?

God morgon på er!

Jag har inte haft någon bra natt inatt! Jag har sovit i sängen i helgen, och det har gått bra. Tills inatt. Jag har vaknat flera gånger av ryggen, och nu känns det som om det är ett skott på väg igen. Det behöver jag inte alls om jag ska vara ärlig!

Alltså, jag fryser. Något grönjävligt! =( Det är så jag nästan sitter och hackar tänder! Trots att jag är fullt påklädd och sitter med 2 filtar på mig! Är det bara jag som fryser? Kaffe kanske är vad som behövs! Men jag är less på att frysa hela tiden, jag vill att sommaren ska komma nu med värme och sol! Nog för att den är på väg, men det känns fortfarande som en evighet bort! :/ Nu är det nästan så jag längtar efter att få svettas som en gris! Kanske att ryggen värker mindre då! Jag har ju den upplevelsen att ryggen blir bättre på sommaren! Så sommar- kom nu! Du behöver inte vara blyg! Jag längtar efter dig väldigt mycket! *heart*

Jag har sovit på tok för lite inatt, det känner jag i hela kroppen! Jag tror att det är därför jag fryser så som jag gör just nu! Kommer säkert att somna under dagen! Men det är klart, jag har tillbringat hela natten med att cykla så det är inte konstigt om jag är slut nu! Jag skulle cykla här hemifrån ut till Nacka. Det är en rätt så skaplig bit! :) Alltså, jag förstår inte varför jag drömmer så sjuka drömmar jämt! Fast jag vet inte om det är bättre än när jag inte drömde något alls! Under många år drömde jag inget alls, inte vad jag vet i alla fall. Jag hade aldrig känslan av att jag drömt nåt under natten, och jag som alltid hade väldigt livliga drömmar!

Jaja. Det är tur att jag inte har något inplanerat idag. Som kräver att jag ska iväg nånstans alltså. Det känns som om jag kommer stanna på soffan idag. Igen.

Skriv gärna en hälsning till mig!