Anna och Simon

God afton gott folk.

Hemkommen från årets första vigsel. Men förhoppningsvis inte den sista! Jag har gått igenom alla bilderna också. Jag tycker att det var svårt väder att fota i. Jag gillar inte när det är mulet och regn. Och så hade jag en ny blixt idag. Den är jag INTE van vid skulle man kunna säga. Bilderna blev lite konstiga, men jag tror jag lyckades fixa till några. Hjälpligt i alla fall. =)

Och så får man väl ta med att jag står bakom Tommy som är den egentliga fotografen. Det är inte alltid som jag står på det bästa stället och det i sin tur gör ju att bilden inte blir 100%!

Säg gärna vad ni tycker om bilderna. Men tänk på att färger och sånt varierar från skärm till skärm! =)

I morgon ska jag gå igenom bilderna från Let´s dance lite mer noga och se vad jag har att visa. Nu är jag på tok för trött!  *24*

10 Maj 2014
22:01

Skriv gärna en hälsning till mig!