Väldigt less!

Jag är less på det här eviga motståndet i kroppen som jag har hela tiden. Att det inte finns ork till att göra saker, både saker som jag måste göra och saker som jag vill göra!

Jag är less på att vara ständigt trött, att känna det som om hjärnan är som sirap och kroppen känns som gelé.

Jag är less på oro och bekymmer! Att inte veta hur framtiden kommer att se ut för mig!

Jag är less på att bygga upp katastrofer i huvudet hela tiden!

Jag är less att aldrig få de besked jag väntar på så jag vet hur jag kan fortsätta framåt!

Jag är less på vintern, nu vill jag ha vår!

Jag är less på att flytta hela tiden! Det känns som om jag har flyttat en gång i halvåret den senaste tiden! Jag har inte ens hunnit komma helt i ordning efter stambytet ens, och nu ska jag flytta igen! Visserligen till min dröm, men själva flyttandet står mig upp i halsen!! Det här får fan bli sista gången!!

Jag är less på att vara less!

Jag är less helt enkelt!

Du kanske också gillar