Det gick nog bra

Igår var jag med min äldsta son på Neuropsykriatiska programmet. Han behövde ett läkarutlåtande för att ansöka om sjukersättning. Och så behövde han ha nya mediciner och tips på vart han kan vända sig för att få kontakt med en psykolog.
Jag tror att det gick bra, jag tror att han var ganska nöjd med besöket även om han inte fick kontakt med en psykolog där och då.

När jag kom hem igen så var jag helt slut. Jag hade tänkt att åka och handla, men jag orkade inte. Jag låg på soffan resten av dagen.

Idag ska hemtjänsten komma hit och hjälpa mig med städningen.
Jag tycker synd om dem, det är väldigt rörigt här. Och det beror på att alla saker som ska vara i sovrummet är i hela lägenheten typ. För att jag fortfarande väntar på nytt golv i sovrummet!
Nu är det inte så lång tid kvar innan golvet är bytt, tack och lov! Även om jag inte har bestämt mig än för om jag ska flytta in i vardagsrummet, eller om jag faktiskt ska göra ordning sovrummet den tid som jag har kvar här…

Du kanske också gillar