Påbörjat rensning

Igår började jag att rensa. Inte mycket, jag rensade i mina sänglådor.
Men jag fick ihop 2 pappkassar med saker att kasta, det är alltid nåt! 🙂

Jag tror att jag har bestämt mig för att flytta in i vardagsrummet igen. Det är för att jag ska kunna ställa kartonger som jag packat i sovrummet. Men samtidigt så vore det trevligt att få utnyttja sovrummet ett tag till, framförallt efter att jag fått det nya golvet där! De kommer på tisdag nästa vecka och byter golv.
Just nu känns det som att jag har renoverat sovrummet till nästa hyresgäst…
Men jag måste hålla den positiva tanken på att jag ska flytta till Gotland, till en jättefin lägenhet med uteplats! Något som jag drömt om i FLERA ÅR!
Även om jag just nu känner mig väldigt dränerad, både på energi och känslor!
Just nu känns allt väldigt jobbigt och svårt. Och jag känner mig väldigt låg och deppig också. Överväldigad helt enkelt.

Jag tror att mitt nästa steg är att gå igenom mina kläder och kasta sånt jag inte använder. Det kan bli en hel del faktiskt! Och jag ska tömma min byrå, den ska jag ge till min yngsta son. Han har ett stort behov av den, det har inte jag…
Han kan få ta den ganska omgående faktiskt. Då blir jag av med en möbel i sovrummet.

Du kanske också gillar