Ny vecka, nya tag

Det blev visst inget inlägg igår… Det är sånt som händer!

Jag gick ner till yngsta sonen igår och hjälpte honom med hans deklaration. Det var inga konstigheter med den, bara att skriva på och skicka in.
Det är så skönt att sånt går att göra digitalt nu för tiden.
Sen gick jag och handlade lite, det är allt jag gjorde!
När jag kom hem igen var jag faktiskt väldigt trött så jag låg på soffan resten av dagen och skrollade TikTok. Sen tittade jag på senaste Topgun filmen. Den var bra.

Det är måndag igen. Ny vecka och nya tag.
Jag ska försöka börja lite lätt med rensning av saker och pryttlar. Sånt jag inte använder ska kastas. Sånt jag velat göra länge ändå.
Det återstår att se hur mycket som blir gjort idag.
Jag känner att det är tur att jag har tid på mig, men samtidig så vet jag att jag är superduktig på att skjuta upp saker till absolut sista sekunden! Men jag FÅR verkligen inte göra det den här gången! Jag orkar inte stå med allt sista veckan!

Nästa måndag, senast, måste jag tömma sovrummet, för på tisdagen så kommer de och byter golvet där. Efter det så funderar jag på om jag ska flytta in helt i vardagsrummet igen och använda sovrummet som förvaringsrum för saker jag packat. Annars så kommer jag ju snubbla över kartonger i hela lägenheten, och det orkar jag inte! Men jag vet inte, jag funderar ju på att låta flyttfirman sköta packningen också. Men samtidigt så vet jag ju att det kommer att bli mycket dyrare om de ska göra sånt också.

Det är verkligen fortfarande många tankar och funderingar som snurrar i huvudet!

Du kanske också gillar