Så många tankar och känslor

Det är så många tankar och känslor som snurrar i kroppen och huvudet nu!
Förväntan blandat med rädsla.
Glädje blandat med oro.
Beslutsamhet blandat med stress.
Jag blir rent yr av allt som pågår i huvudet på mig!
Jag HOPPAS verkligen inte att jag hoppat i galen tunna och att det blir SKIT av allt!
Och jag måste erkänna att den största oron ligger i ekonomin!
Jag HOPPAS verkligen att Försäkringskassan tar rätt beslut!

Jag blir utmattad av bara tanken på allt jag måste göra. Jag blev ju helt slut av flytten ner till evakueringslägenheten, och den här flytten är ju större! Det är ju verkligen ALLT jag måste sortera och gå igenom.

Och så måste jag kontakta Gotlandshem för att se om jag kan få veta hur högt det är i taket, om min tvmöbel/vitrinskåp kommer få plats där eller om jag måste sälja den… Jag hoppas att den får plats, för jag gillar den och vill ha kvar den!

Som sagt så är det mycket som snurrar i huvudet på mig just nu!

Men jag lämnade in min uppsägning till Huge igår, så nu finns det verkligen ingen återvändo! Jag lämnar Stockholm och blir Gotlandsbo. Om jag så ska kasta alla mina saker och bara ta med mig luftmadrass och det absolut viktigaste och införskaffa allt nytt när jag väl är där!

Du kanske också gillar