Det är svårt att greppa!

Jag har faktiskt svårt att greppa att jag ska flytta till Gotland! Att jag faktiskt ska ta det steget! Det känns overkligt! Och läskigt! Jag lämnar ju allt bakom mig!
Men jag kan absolut drömma om att ta bilen till Ektstakusten och sova i bakluckan på bilen och titta på solnedgången och somna till vågornas brus!
Alltså, OJ!
Nu vill jag ju att dessa månader ska gå supersnabbt! Jag kommer ÄNTLIGEN få uppleva medeltidsveckan och julmarknaden och allt som jag velat uppleva där! Och jag kan verkligen ta mig tid på att se alla saker som finns att se! Jag behöver inte känna mig stressad över att jag vill se så mycket som möjligt under en begränsad period!

Men det är mycket som behövs göras! Jag måste planera! Och rensa prylar!
Jag ska försöka att inte ta så mycket prylar med mig. Saker som jag inte använder. Som bara tar massa plats! Rensa och åter rensa! Och bestämma mig för vilka möbler jag vill ta med mig! För jag kan inte ta med mig alla möbler, det kommer inte få plats!
Det är ändå 11 kvadratmeter som skiljer på storleken, och det finns ingen klädkammare i lägenheten. Det är väl det jag kommer att sakna mest tror jag! Och min inglasade balkong på vintern. Men jag har UTEPLATS!!

Nu kan jag verkligen planera för jag har redan skrivit på kontraktet!!

Du kanske också gillar