Det kanske ordnar upp sig ändå!

Gotlandshem ringde mig igår och frågade om jag fortfarande var intresserad av lägenheten, och det sa jag ju att jag var!
Då frågade hon efter kontaktuppgifter till nuvarande hyresvärd för de ville ha hyresreferenser från dem, och om det såg bra ut så skulle de ta en kreditupplysning på mig.

Jag frågade om hur de ser på det att jag inte har en inkomst i dagsläget, och svaret jag fick var att de inte tittar på det, de tittar bara på referenser och på kreditvärdighet, så det var ju bra.
Jag kanske blir Gotlandsbo i sommar iallafall då. =)
Jag frågade också om det gick att skjuta upp inflyttningsdatumet till 1 Juli istället, men det kunde de inte göra. Så det blir en dubbelhyra om det inte är någon som är villig att flytta in tidigare i den här lägenheten förstås! För jag vet inte riktigt hur jag ska lösa det med dubbelhyra!

Oh well.
Jag får se vad som händer först, om jag faktiskt får lägenheten! Men jag har börjat bli hoppfull! Hur läskigt det än känns att bara lämna allt bakom mig, så känns det ändå som ett steg mot en livsdröm!

Du kanske också gillar