Jobbigt läge!

Usch, det känns som om det är ett superjobbigt läge just nu!

Jag berättade aldrig om lägenheten igår.
Den var väldigt mysig, och jag tror att jag kan se mig själv bo där!
Jag tackade ja till den i alla fall! Men det återstår ju att se om jag får den eller inte eftersom jag inte har någon inkomst.
Jag pratade med min handläggare på Försäkringskassan idag, och hon sa att de är i ”sluttampen” med min ansökan om sjukersättning, och hon trodde inte att de behövde få in mer underlag. Och hon trodde att jag kunde få ett besked i första halvan av April.
Det är lång tid till dess känner jag!

Jag kontaktade också arbete och försörjning på Gotland, men de kunde inte heller hjälpa mig. Jag måste vara boende där för att kunna söka hjälp.

Nånstans så känns det som att jag säger upp den här lägenheten, hyr ett förråd till mina saker och tar bilen och bor på Gotland i den! I alla fall under sommaren! Men jag behöver ju nånstans att vara skriven så jag kan få hjälp om det skiter sig med allt!

Usch, just nu vet jag varken in eller ut! Jag vet bara att jag blir superstressad av hela situationen! 🙁

Du kanske också gillar