Det kanske var dumt

Jag började faktiskt må bättre framåt eftermiddagen, det var superskönt! Jag kände mig så pass att jag tänkte gå ner till centrum.
Jag hade ett par saker jag behövde lägga på brevlådan plus att jag tänkte ha nåt gott att tugga ikväll till Mello. Och den största anledningen var att jag ville komma ut en stund.

Bara det att få på sig kläder kändes bra efter att ha varit i pyjamas i flera dagar!

Men väl utanför dörren så tog det inte så lång tid innan jag insåg att jag kanske inte skulle ha gått ut i alla fall. Jag blev väldigt andfådd och benen kändes som gelé!
Och i centrum så kändes det som om alla skrek i munnen på varandra!
Men jag kom hem med lite chips och dipp till i kväll och några monster som det var extrapris på.
Och panpizza.
Jag hade tänkt att jag skulle laga lite enkel mat idag, men väl i centrum insåg jag att jag inte kommer att orka det också, så det fick bli mikromat. Hellre det än te och mackor igen…

Men på vägen hem så kom jag fram till att jag var korkad som inte tog med mig min dramaten, för även om jag inte handlade så mycket så blev det jäkligt tungt!
Och det fanns ingenstans att sätta sig och vila heller. Även om det finns bänkar längst vägen så var de ju fuktiga, och där ville jag då inte sätta mig. Jag ville inte riskera urinvägsinfektion också…

Så nu är jag helt slut igen med begynnande huvudvärk, yrsel och matthet…

Bajs!

Du kanske också gillar